打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 你覺得外掛搶城岩唔岩?

回復 39# yatyat804

外掛錢搶城吾岩,既意思係,你外掛本身都吾岩,仲用埋呢D錢,去搶人辛辛苦苦有既野..
回復

真係ON9無極限
如果我同人買左巨錢,但係我唔知原來果D係外掛錢黎
咁我投你城叫有錯?
用外掛同搶城係兩回事,請問你有冇證據話佢用外掛先
根本就係你自己俾人搶城唔GUR,先放佢上黎做靶

冇人話有潛規則係唔搶城,依個係因為你自己有城唔想俾人搶先咁諗
時不時都有人搶城架啦,冇人講你知,你就話D人唔會搶?

你個比喻根本就FAIL,上面講左搶城系統完全冇你講果D咩玩家間唔搶城既潛規則
排隊呢個系統係FOR自律既人用,點解潛規則係唔可以打尖?因為會俾人罵同趕返去後面囉

理得你咩係唔係掛錢,搶城根本就冇對錯可言,你有錢就有城,冇錢就俾人搶,你搶輸左話人無品係咩道理?
你收得座城預左俾人搶啦,唔好咩都諗到咁理想啦細路
回復

城就係用來比人投ga la  

根本唔係一條友一座城 咁都叫搶? 你有錢味保到lor

外掛gm 都味理 你味收番d 掛錢同佢玩lor
回復

樓主咁唔甘心既話,咪用埋一份囉,掛鬥掛,而家只有掛者先夠掛者燒錢搶城
ps:唔鼓吹唔鼓勵用掛=]
回復

你座城之前咪右係搶番黎既~
回復

你座城之前咪右係搶番黎既~
c.b. 發表於 2012/4/1 18:56

正確D黎講係買返黎.你可以話買都係搶.因為你要投D錢落去先可以有座城.但係人地係好甘心咁比左座城我囉,因為我已經比左錢收佢座城.而且佢係知搶個要搶佢座城
回復

城有能者居之,無話咩岩定唔岩= =
james959 發表於 30-3-2012 18:26

城 有能者居之 當自己城比人搶就唔係咁講啦 係未~
神域比人搶城 反應會仲大;P
回復

我係商三比外掛投左十六城,包括漢城在被投
我又覺得冇所謂,一切過眼雲煙。
遲下如果橘子肯奇蹟抗掛,我再掉真錢,
佢咪打回原形做反死狗
,雖然橘子真係好戀廢,基本保障玩家都冇
但佢地早就損失左名譽地位
五通狗咬我地,我地咬反狗咩,南轅北轍
五好太在意,祝好運
回復

不如拎D証據出黎睇下:指出佢係外掛

你就咁講,有錢搶城=外掛

輸左城,輸埋品
回復

但係你要搶城咪大膽D囉,之前我密佢又唔應,比信又唔應.方唔係身有屎咩?如果佢覺得咁樣係岩既話咪同我 ...
yatyat804 發表於 30-3-2012 18:26

大咩膽...現實小小啦朋友 佢講都唔講唔應你 吹呀? 明顯投你城

你一係就繼續投 同佢玩消錢 你唔想哂hkd消既 甘米認輸囉

唔係古時點會有甘多戰爭打仗? 同你講道理既就唔叫外掛囉 係唔係先
回復