打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] Beanfun!帳號被撞密碼調查投票

唔係今日既事啦..我主AC BF左3年幾..一直都有PHONE LOCK 但有時會睇下登入記錄..會有D時間係我訓緊教既時候,,  估計有人想撞我AC..點知有LOCK..
回復

http://forum.gamer.com.tw/B.php?bsn=16583&subbsn=16
正式玩完bf.
睇下巴哈,好多人已經係因為BF而被盜帳/點(黑橙D GAME)
10個post 9個比人爆ac
回復

回復 42# gary.hiro

難道所有人都無用安全鎖? -.-"
回復

回復 43# YoGil

電話鎖只可以用1個ac 到~姐a 用左98765432 b ac 就用唔到.同埋用左放唔到ac
回復

回復 44# gary.hiro

講到尾, 其實都係為左hkd...最後得不償失...
回復

回復  gary.hiro

講到尾, 其實都係為左hkd...最後得不償失...
YoGil 發表於 9-4-2013 10:09

你講緊瑪奇比人爆個d 定 呢個post個d
回復

回復 46# gary.hiro

為左可以賣ac而唔用安全鎖 o個d ...
但...bf!安全鎖...唔排除都有漏洞...
回復

回復 47# YoGil

其實用電話鎖應該1定比人爆唔到.以前云起都話要電話鎖開game 我以為個個人都要升電話鎖點知... 唔係一定要升.
最後我都情愿開過個ac玩.
下下打電話真係好鬼煩.
回復

回復 48# gary.hiro

開安全鎖尤如買保險je...
你開既, 俾人爆ac橘子責無旁貸...
唔開既, 有咩事自己負責...
回復

回復  gary.hiro

開安全鎖尤如買保險je...
你開既, 俾人爆ac橘子責無旁貸...
唔開既, 有咩事自己負責... ...
YoGil 發表於 9-4-2013 10:30

今又唔係wow-.-自己無loss id比人知.
又無比人知pass.
而比內鬼or黑客爆 .呢樣野無可能自己負責.
做為1間公司 自己保安有問題.
唔係客人loss資料.
點都唔會係入客人數law
回復